ELIKADURA IRAUNKORRAREN INGURUKO SENTSIBILIZAZIO ETA ZABALKUNDE JARDUNALDIAK

 

Otsailaren 23an eta 27an 14:30etatik 16:00etara bi jardunaldi egingo dira Getxo Elkartegian. Aldez aurretik inskribatu beharko da

 

2022an, parte hartzeko hiru tailer egin ziren, eta, horietan, udalerriko 10 saltokik osatutako trakzio-talde sare hori eraikitzen hasi zen, elikadura iraunkorraren alde. Baterako sorkuntza-saioetan, trakzio-taldeak tokiko merkataritzaren lehentasunezko bi erronka identifikatu zituen.

Berriro ekingo diogu proiektu honi – elikagaien iraunkortasunaren alde egiten ari den merkataritza sustatzea du helburu proiektu horrek –, trakzio-taldeak identifikatutako erronka bakoitzari aurre eginez, bi jardunaldi eginez:

1. jardunaldia: otsailak 23 14:30etan. Getxo Elkartegian.

  1. Zertaz ari gara, elikaduraren sektorean iraunkortasuna terminoa erabiltzen dugunean?
  2. Erronka 1

2. jardunaldia: otsailak 27 14:30etan. Getxo Elkartegian.

  1. Banaketa iraunkorra: ikuspegiak eta banaketa-ereduak
  2. Erronka 2

 

 

Jarraian, prozesuaren dokumentazio guztia kontsulta dezakezu:

 

Euskadi gastronomika

« Programetara itzuli

...

Getxo Elkartegia

Ogoño Kalea, 1
48930 (Areeta) Getxo

Telefonoa: 94 466 01 40
Email: getxolan@getxo.eus

Ordutegia

Astelehenetik ostegunera: 08:30- 18:30
Ostiraletn: 08:30- 15:00
Abuztuan: 8:30 - 14:00

@getxolan
@getxolan
getxolan