Getxo Jazz 2017 - Egitaraua

Getxoko 41. Nazioarteko Jazzaldia

2017ko ekainaren 28tik uztailaren 2ra


Saio nagusiak

(sarrerak salgai maiatzaren 2tik aurrera)

Algortako Biotz Alai plaza
21:00etan


asteazkena, 28

Talde Lehiaketa: Adam Jarzmik Quinitet (Polonia)

Andrzej Olejniczak Quartet

Sarrera: 10 €



osteguna, 29

Talde Lehiaketa: Sun-Mi Hong Quintet (Hego-Korea - Italia - Erresuma Batua)

Christian Scott Quintet

(Pharoah Sanders Quartet ordezkatzen du)

Sarrera: 13 €



ostirala, 30

Talde Lehiaketa: Malstrom (Alemania)

Bill Evans & Dean Brown Band

Sarrera: 13 €

 

 

larunbata, 1

Talde Lehiaketa: Claudio Jr. De Rosa Quartet (Italia-Grezia-Lituania-Espainia)

Dianne Reeves

Sarrera: 25 €

 

 

igandea, 2

Talde Lehiaketaren irabazlea

Chucho Valdés

Sarrera SARRERAK AGORTUTA

 

 

"Hirugarren Milurtekoa" atala

Algortako Geltokia plaza
19:00etan
Sarrera dohainik

Miércoles, 28 - Ana Bejerano Concept (Euskadi)

Jueves, 29 - Alberto Arteta Group (Nafarroa)

Viernes, 30 - Daahoud Salim Quintet (B-Jazz jazaldiaren Talde Lehiaketaren irabazlea)

Sábado, 1 - Giulia Valle Trío (Catalunya)

Domingo, 2 - The Machetazo (Madrid)

 

Kids

Algortako Geltokia plaza
13:00etan
Sarrera dohainik

Larunbata, 1 - Andrés Isasi Musika Eskola Gazte Sextet (Getxo)

Igandea, 2 - El viaje de Emma (Asturias)

 

 

Halaber, jam sessions-ak Algortako The Piper's Irish Puben, ekainaren 29tik uztailaren 1era, Cuarteto Y Tacaren eskutik, eta José Hornaren argazki-erakusketa ekainaren 28tik 23ra, Algortako Torrene Aretoan.


OHARRA:

http://getxokultura.net/ bideo-magazinean Jazzaldiko kontzertu nagusien eta baita beste ekimenen une onenen bideoak ikus daitezke.

 

Abisu Horia

itsasaldeko arriskuagatik:

- Nabigazioa lehenengo bi milietan larunbateko 12.00etatik igandeko 15.00etara.

- Kostaldeko kalteak larunbateko 16.00etatik 20.00etara eta igandeko 05.00etatikk 08.00etara.

Kultur etxea

  • Rss
  • Youtube

Getxoko Udala

  • Rss
  • Youtube
Udaltzaingoa 94 466 0202
Esta web utiliza cookies, puedes ver nuestra política de cookies, aquí Si continuas navegando estás aceptándola
Política de cookies +